A10B NİCKLER
-Bizim Köyde ebe yoktu. Hepimiz FIRLAMA Dogduk.
-Sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allaha deil TÜM ALLAHSIZLARA
-Sıgara ve Alkol insanı yavas yavas olduruyormuş ulan kimin acelesi varki..
-Adımız ezanla başladı selayla biter isteyene degil alayına gider.
-İstanbullu degiliz ki altımızda porshe olsun.Antalyalı degiliz ki kolumuzda rus olsn biz A10B LİYİZ bırakında kafamız güzel olsun..
-Ne dayılıkta gözümüz var nede ağalıkta..yanlız dalımızı kıran olursa ağacını kökünden sökeriz..
-Kamyon çeker 10-20 ton gönlüm çeker paris hilton..
-Be alemde şekli ben yapar ben silerim oyuna ben başlar ben bitiririm işine gelmesse game over güzelim..
-Nerde o eski aşklar kerem küpeli aslı kaşar ( kürşodan alıntı )
-Aglamak derde deva olsaydı eczaneler sogan satardı. (kürşodan alıntı)
-BİZ HER NE KADAR LOŞ İŞİK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMEYİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKKESTEN İYİ BİLİRİZ..
-CEZA EVİ ÖZ EVİMİZ İDAM İPİ KRAVATIMIZ KELEPÇELER KOL SAATİMİZ A10BLİYİZ CAN YAKARIZ SEVDİGİMİZİ ASLA BIRAKMAYIZ..
-Derdi olanın dermanı, dert çıkaranın belası oluruz..
-NE ORHAN NE FERDİ KİMSE BİLMEZ BENDEKİ DERDİ SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NERDEN SEVDİM OZALİMİ
-farkımız tarzımız bizim delıkanlı olmamız, ya kan kustururuz yada tam sustururuz bu hususta ne kural nede kral tanırız..
-kim demiş sarhoşluk kötü şey oysa ben seni ayıkken yitirdim..
-cümle alem oyuncu olmuş sokaklar sahne bir kız sevdim o da olmuş kahpe..
-Her ne kadar sosyetenin üst basmaklarında adımız olmasada her kahvede yerimiz her mevzuda ismimiz her güzelde bir resmimiz vardır
-Bu gece kendimden geçebilirim,Sokaklarda gezip içebilirim,Sanmayın bi ayyaş bir serseri,Yıllar önceki mazimdeyim
-Bizim rahat edemedigiz yerde kimse istirahat edemez,Keyife keder istedigine degil lan alayına gider!
-Mafyada Silahımı,Karakolda Resmimi,Ceza Evinde İsmimi,Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım,Herşeyden Vaz Geçtim Ama Sende ASla Vazgeçemem
-Aglamayı Ferdiden,Baglamayı Orhandan,İsyanı Müslümden,Titremeyi Azerden,Yıkılmayı Mahsundan,Sevmeyi ve sevilmeyi senden öğrendim
-Gönlünde yer yoqsa güzelim,Önemli degil ayaktada giderim
-Aşk; İlkokulda Yürek kıpırtısı ,Ortaokulda dudak şapırtısı,Lisede yatak Gıcırtısı,Üniversitede çoluk çocuk zırıltısıdır...
-Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık,Allah bizi affetmez çok günah aldık,Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,Bütün a10b cehennemden kombine aldık.
-FaHiŞe GöNüLlErİn KaHpElİğİ kOyMaZ bİzE... bİzİ uNuTaNı BiZdE uNuTuRuZ kAhPeCe...
-SiGaRam SaNa BnZiYoRr İçErKn GöZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,çEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM..!!!
-Eqer Hayat Bir Gün Bize Oyun Oynayıp Seni Benden Alıp,Başkasının Kollarına Atarsa ; Seni Dansa Kaldıracak İlk Müzik Cenaze Marşım OLsun.!!
-SEVDİKTE NE OLDU TEKEL ZENGİN OLDU..
-pichlik sizin kitabınıs,delikanlılık bisim,boş laf sizin ayarınıs,kusura bakmayın oğlum puşt alayınız
Benden şimdilik bu kdr.. sizden beklioruz
є я η 57