*Bazi seyler artik bana yetmiyo (Birak)
*Annem seninle tanismak istiyo (Birak)
*Babam seninle tanismak istiyor (Birak)
*Kendimi asmak istiyorum (Birak)
*Bu gün kendimi yorgun hissediyorum (Birak)
*Uçur beni (Birak)
*Hadi yigidim aslanim kalem kaslim (Hemennnnnn)
*yaa bu ayki Tel faturami sen ödesen (Düsünme bile)
*Pelin in erkek arkadasinin arabasini gördün mü (Neee birak tabi)
*Bendemi o kiyafetten alsam (Kosarak uzaklas)
*Sinemami olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Birak birak birakmakla kalma tokat at)
*Evlenirsek ben ütü ve çamasir olayina girmem (Birak imkanin, varsa kafa at yere düserse tekme ile devam et)
*Ayyy bu kiyafet sana hiç yakismamissssss (Sus ve baska bir tarafa dogru islik çalarak yürümeye basla)
*Sakalarin batiyoooooooooooo (Uçan tekme at)
*Dis etlerimde iltihaplanma çikti öpüsmeyelim bir süre olurmu hayatim (Döner tekme at midesine)
*Cep telefonunu çaldirir kapatirsa (Polis karakoluna yönlendir, birak)
*Hayatim ben makyajimi yapip asagiya inicem diyip 2 saat gecikiyosa (Gözüne parmagini sok)
*Burnumu biraz kaldirsam mi (Kulagini isir)
*Siz erkekler futboldan ne anliyorsunuz (Kosarak omuz at)
*Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa tas bul gerisini birak içindeki hayvan bitirsin)
*Komik ayakkabilar giyiyorsa (Ben karismiyorum bu kisma isteyen istedigini yapsin)
*Eski erkek arkadasimla bir yemek yesem ne olurki hem bana önemli bir sey söliyecekmis çok merak ettim (Son sözlerin mi,mezartasi için biraz uzun oldu da...)
*Baskalarinin hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansiniz derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alirim)
*Evlenince ben senin ayagina basicam (Öyle bir tokat atki Allahi sassin)
*Su anda seninle konusamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)
*Ay sıkıldım çikalim bu filmden (Patlamis misirlarin hepsini zorla yedir)
*Sevgililer gününde sana ayi alirsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu sömineni)
*Hayir o arkadasinla görüsmeni istemiyorum (!!!!!!) Agzi açik yemek yedigi zaman (Masayi firlat sandalyeyi kir kafasinda)
*ALO KOCACIM NABER (!!!!evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. birak birak hatta birakma kaç.....)
*Annem seninle tanismak istiyo (Birak)
*Babam seninle tanismak istiyor (Birak)
*Kendimi asmak istiyorum (Birak)
*Bu gün kendimi yorgun hissediyorum (Birak)
*Uçur beni (Birak)
*Hadi yigidim aslanim kalem kaslim (Hemennnnnn)
*yaa bu ayki Tel faturami sen ödesen (Düsünme bile)
*Pelin in erkek arkadasinin arabasini gördün mü (Neee birak tabi)
*Bendemi o kiyafetten alsam (Kosarak uzaklas)
*Sinemami olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim ama sen bilirsin (Birak birak birakmakla kalma tokat at)
*Evlenirsek ben ütü ve çamasir olayina girmem (Birak imkanin, varsa kafa at yere düserse tekme ile devam et)
*Ayyy bu kiyafet sana hiç yakismamissssss (Sus ve baska bir tarafa dogru islik çalarak yürümeye basla)
*Sakalarin batiyoooooooooooo (Uçan tekme at)
*Dis etlerimde iltihaplanma çikti öpüsmeyelim bir süre olurmu hayatim (Döner tekme at midesine)
*Cep telefonunu çaldirir kapatirsa (Polis karakoluna yönlendir, birak)
*Hayatim ben makyajimi yapip asagiya inicem diyip 2 saat gecikiyosa (Gözüne parmagini sok)
*Burnumu biraz kaldirsam mi (Kulagini isir)
*Siz erkekler futboldan ne anliyorsunuz (Kosarak omuz at)
*Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa tas bul gerisini birak içindeki hayvan bitirsin)
*Komik ayakkabilar giyiyorsa (Ben karismiyorum bu kisma isteyen istedigini yapsin)
*Eski erkek arkadasimla bir yemek yesem ne olurki hem bana önemli bir sey söliyecekmis çok merak ettim (Son sözlerin mi,mezartasi için biraz uzun oldu da...)
*Baskalarinin hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansiniz derse (Kafa göz dal ben suçu üzerime alirim)
*Evlenince ben senin ayagina basicam (Öyle bir tokat atki Allahi sassin)
*Su anda seninle konusamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)
*Ay sıkıldım çikalim bu filmden (Patlamis misirlarin hepsini zorla yedir)
*Sevgililer gününde sana ayi alirsa (Kafaderisi kemerini süslesin veya postu sömineni)
*Hayir o arkadasinla görüsmeni istemiyorum (!!!!!!) Agzi açik yemek yedigi zaman (Masayi firlat sandalyeyi kir kafasinda)
*ALO KOCACIM NABER (!!!!evlenmeden hele aman amannnnnnnnn. birak birak hatta birakma kaç.....)