Cube Paylaşım Forumu

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cube Paylaşım Forumu

Forumumuzda şu ana kadar 2419 mesaj atılmıştır.

5 posters

İşte Nick Bunlar

GoKHaN
    GoKHaN
    Level 21
    Level 21

Erkek
    Lakap : CRueL

Equal
    Equal:

İşte Nick Bunlar Empty İşte Nick Bunlar

Mesaj tarafından GoKHaN Ptsi Kas. 24, 2008 5:34 pm

> unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR… Çok ZOR!
    > ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hiç gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak!
    > Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama!
    > ayrıLdığımız güN terK etti beNi mutLLuLuk..
    > Güneş doğmuş, güneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken günlerin ne anlamı var ?
    > Ayrılığımızın sabahında seni düşünüyorum, acaba affeder misin, günahkar sevgilini?
    > Özlüyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini özlüyorum..!
    > Tek taraflıydı belki, belki hiç umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni sevmekti aslında sevdiğim, seni hiç sevmedim.
    > Her an yanımdaydın aslında, hiç gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM!
    > Usulca sancısını çekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda özlüyorum, özlerken unutmaya çalışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM.
    > Aldığım nefes gibi içimdesin, nefesimi tutsam hiç çıkmasan diyorum, dayanamıyorum, ölürsem senden ayrılırım biliyorum, ölmek istemiyorum!
    > Gittiklerine saydım, bu güzel gülüşünü. Unutamadım beni terkettiğin günleri, sensiz yaşayamam demiştim, yaşadım, utanıyorum kendimden verdiğim sözleri tutamadığım için.
    > Şimdi kapıdan gireceğini hayal ediyordum, bana güleceğini. Sonra kızıyorum kendime, giden sen değil miydin en önde?
    > Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gözlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni.
    » Hep kalanlara gidenleri kattım.Bir gün yerine geçemediler.O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.
    » Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...
    » Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı
    » Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.
    » Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.
    » Haritalara bakıyorum evin yok. Sözcüklere bakıyorum adın yok. Kendime bakıyorum seni görüyorum, çünkü benden başka yerin yok.
    » Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
    » Hayat hiçbir insan için ağlamaya değmez. Zaten ağlamaya değen insan hiçbir zaman ağlatmaz. Sen yine de ağlamak istiyorsan başını dik tut. Göz yaşların ağlatan kadar alçalmasın.
    » Gözlerin sözlerini örtecek kadar masum, düşüncelerin duygularını bastıracak kadar acımasız,ellerinde ellerimi tutamayacak kadar uzaksa benim suçum ne birtanem.
    » Bir soluk kadar yakın yıldızlar kadar uzak derler sevgi için.uzanır yetişemezsin,yetişir dokunamazsın,dokunur vazgeçemezsin vazgeçer ama asla unutmazsın.
    » Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.
    » Gidersen kim sular fesleğenleri,kuşlar nereye sığınır akşam olunca.Gidersen kar yağar avuçlarıma,gidersen kuşlarda ölür bende.
    » Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR
    » Her deniz bir martı,her rüya bir uyku,her nota bir şarkı,her mezar bir ölü,her ağaç bir kök bulurda ben başka bir sen bulamam
    » Seni uçsuz bucaksız bir okyanusta doğan güneşte,geceleyin parlayan ayda ve denizlerin o mavisinde buldum.Ancak gece doğabilecek bir güneşte kaybedebilirim.
    » Sana gitme diyemedim; Gözlerim gözlerinde kaldı. Susuz büyürmü hiç çiçek; Su sende çiçek bende kaldı.
    >SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!
    >CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!
    >BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!
    >BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
    >SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE!
    >senden okadar nefret ediyorum ki ama okadarda seviyorum ne yapsam unutamiyorum seni anlaya bileceyin seni hala cok seviyorum
    >NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.
    >AMA HER SIIRDE ASK SEVGI YOKTUR. BAZEN NEFRET EDERIM BAZEN KIN KUSARIM, NEFRETIM DALGALARDIR KINIM ISE ENGIN DAGLARDIR, ASILMASI ZOR ENGELLERIM VARDIR, AMA BENI YIKAN INSANLAR DEGIL YASADIGIM YILLARDIR.
    >NEDEN IHANET ETTIN BANA, DUYDUM KI OTURDUN NIKAH MASASINA, BENSIZ MUTLULUK HARAM SANA!
    >SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!
    >HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CUNKU BASKASINI SEVERDIN SIMDI NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ COKUYORSUN AMA BASKA KAPIYA SANA VERECEK BIR ASKIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR...
    >O GUZEL SACLARIN BIR BIR DOKULSUN HERKES NESE ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BUKULSUN MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN, ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN.
    >CIKARSINLAR SENI SATISA, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!
    >BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER, ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI, BENI SEVEN BIR COCUKTU DE, VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!
    >INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER. (MACHİAVELLİ)
    >ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR.(CİCERO)
    >BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
    >BU GECE RUYAMA GIOR GIZLICE. BENI SIMSIKI SAR, OP KOKLA IYICE, SON KEZ ISYANLAR SAVUR KUFRET... VE SONRA CEKGIT KAHROLASI HAYATIMDAN SINSICE.
    >SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI. INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE!
    >NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN, O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN.

[color=red][b]Uzun Mesajlarda Daha az Boşluk Bırakmaya Özen Gösterin Konular Toplu Olsun Dağılmasın[/b][/color]

[color=blue][b]edited by Nucleus[/b][/color]
    GoKHaN
    GoKHaN
    Level 21
    Level 21

Erkek

Equal
    Equal:

İşte Nick Bunlar Empty Geri: İşte Nick Bunlar

Mesaj tarafından GoKHaN Ptsi Kas. 24, 2008 5:35 pm

Nası ama süpeeer xD
    MaM!
    MaM!
    Level 22
    Level 22

Erkek

Equal
    Equal:

Mesaj tarafından MaM! Ptsi Kas. 24, 2008 6:20 pm

süper kanky saol bea
    кüяşαт α¢αя
    кüяşαт α¢αя
    Moderatör
    Moderatör

Erkek
    Lakap : kürşo x)

Equal
    Equal:

Mesaj tarafından кüяşαт α¢αя Ptsi Kas. 24, 2008 7:57 pm

GoKHaN demiş ki:Nası ama süpeeer xD

Eh İşte Saol Paylaşım İçin..
    Nucleus
    Nucleus
    Admin
    Admin

Erkek

Equal
    Equal:

Mesaj tarafından Nucleus Ptsi Kas. 24, 2008 8:57 pm

кüяşαт α¢αя demiş ki:
    GoKHaN demiş ki:Nası ama süpeeer xD

Eh İşte Saol Paylaşım İçin..
    aynen bide alıntı yaptını sölesen tam super olacak lol!
    ern57
    ern57
    Level 6
    Level 6

Erkek
    Lakap : Laz

Equal
    Equal:

Mesaj tarafından ern57 Ptsi Kas. 24, 2008 11:06 pm

benimki gibi orjinal deil ama neyse Razz Razz Yinede Paylaşım için saolsın...
    GoKHaN
    GoKHaN
    Level 21
    Level 21

Erkek

Equal
    Equal:

Mesaj tarafından GoKHaN Salı Kas. 25, 2008 9:13 pm

Weyy tmm alıntı olabilir ama ii sitelerden alıntı xD
    Nucleus